WIE ZIJN WE  I   NETWERK    I   GOEDEREN EN DIENSTEN   I   CONTACT  I   KLANTEN  I   TRACEER UW ZENDING

    ALGEMEEN      I   MISSIE   I   INFRASTRUCTUUR   I   FINANCIËLE INFORMATIE   I   ORGANISATIEKTO is een toonaangevende logistieke dienstverlener met een focus op de niche markt van de vloerbekleding. Het hoofdkantoor bevindt zich te Izegem in BelgiŽ vlakbij de Franse grens.

KTO coŲrdineert transport, distributie en aanverwante logistieke activiteiten zoals opslag, orderpicking, maken van winkel displays en op maat snijden van vloerbekleding. Groupage en fijnmazige distributie behoren tot de kernactiviteiten van deze gespecialiseerde transportonderneming.

Tot de voornaamste producten behoren kamerbreed tapijt, vinyl, karpetten, laminaat, parket en aanverwante producten zoals ondertapijt, plinten, stalen en in-store materiaal.
De internationale groep bestaat uit

KTO nv - transport
KTO Logistics nv - warehousing
KTO Sasu - logistiek platform Frankrijk
Transa/ASP nv – IC technologie

KTO organiseert voornamelijk transport naar bouw-en decoratie handelaars in Benelux, Frankrijk, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland. Over de jaren heen heeft KTO een internationaal netwerk uitgebouwd die haar in staat stelt vloerbekleding te transporteren naar bijna het volledige grondgebied van Centraal Europa.

   

Klik hier om naar de website van Transa/ASP te gaan klik hier voor website NSC Motorssports