WIE ZIJN WE  I   NETWERK   I    GOEDEREN EN DIENSTEN   I   CONTACT  I   KLANTEN   I   TRACEER UW ZENDINGHet distributie netwerk

Het KTO distributie netwerk bestaat uit een 15-tal locale hubs verspreid over Frankrijk, Duitsland en de Benelux met als centrale draaischijf het consolidatiecentrum in Izegem.
Zeven van deze hubs in Frankrijk namelijk Orléans, Lyon, Samazan, Marseille, Narbonne, Parijs en Rennes zijn 100% dochters van de KTO groep. Met de andere hubs zijn strategische partnerships opgezet met aandacht voor een continue kwaliteitsverbetering. De centrale draaischijf Izegem, waar tevens het hoofdkantoor is gevestigd, heeft een tweeledige functie. Zij fungeert als lokaal platform voor de fijnmazige distributie naar BeLux, Noord Frankrijk en Parijs en zij verzorgt de aanvoerlijnen naar de andere locale platforms.

Dankzij dit geïntegreerde netwerk is KTO in staat haar klanten een “door-to-door” dienst aan te bieden van hoog niveau met volledige elektronische traceerbaarheid van zendingen, één aanspreekpunt en één administratieve afhandeling.